Optifood.eu je spletna platforma, kjer lahko vsak dan najdete edinstvene in privlačne ponudbe iz segmenta hrane in pijače s popustom od najmanj 50 % do 99 %.

  • PLAČILNI NALOG – UPN (z nakazilom na račun MEDIA LAB po ponudbi / predračunu oziroma plačilnemu nalogu): Po kliku na gumb “kupi kupon”, uporabnik izbere opcijo Nakup preko plačilnega naloga. Vnese zahtevane podatke in v rubriko ˝Moji kuponi˝ in po e-pošti prejme spletni predračun v obliki plačilnega naloga. Plačilo uporabnik izvede preko svojega elektronskega bančnega računa (npr. Klik, Bank@Net, itd.) ali ga natisne in plača na pošti.Kupon se aktivira šele, ko Optifood prejme plačilo. V kolikor plačilo kupona izvedete preko UPN obrazca pred 12. uro, kupon pričakujte isti delovni dan med 15. in 16. uro, v kolikor plačilo izvedete med  12. in 15. uro,  kupon pričakujte naslednji delovni dan do 9. ure zjutraj, v kolikor plačilo izvedete po 15. uri, kupon pričakujte naslednji delovni dan med 15. In 16. uro.
  • PLAČILNA KARTICA (Mastercard, Maestro, Visa: Po kliku na gumb “kupi kupon”, uporabnik izbere opcijo Nakup s plačilno kartico, vnese zahtevane podatke in opravi plačilo. V rubriko ˝Moji kuponi˝ in po e-pošti v tem primeru takoj prejme aktiviran kupon.

Nakup s kartico preko Optifood je varen in udoben. Optifood uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Za varne avtorizacije in transakcije s plačilnimi karticami skrbi sistem banke Delavska hranilnica. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku Optifood.

Pri plačilu s kartico Maestro je le-to potrebno predhodno registrirati za plačevanje preko spleta. Prosimo preverite pri svoji banki postopek registracije vaše Maestro kartice za plačila prek spleta.

Da. Če še niste registrirani, kliknite na ˝Registriraj se˝ in vpišite svoje podatke. Ustvaril se bo vaš osebni Optifood, kjer se shranjujejo vaši nakupi in kuponi. Potrebujemo vaše verodostojne podatke, da vas bomo lahko kontaktirali v primeru, da bi bilo z vašim plačilom kaj narobe, ali vam nudili asistenco pri nakupih.

Ne. Kupon je treba le naročiti tisti dan, ko je ponudba objavljena na Optifood, oziroma do izteka ponudbe. Kupon se unovči kasneje pri ponudniku, po navadi po predhodnem naročilu na storitev po telefonu/e-pošti. Kupon velja v določenem roku veljavnosti (pri vsaki ponudbi je rok uporabnosti različen in je tudi posebej zaveden).

Na žalost ne. En kupon velja za eno storitev pri ponudniku. Nekatere ponudbe niso omejene zgolj na en kupon, v tem primeru se lahko na isto storitev ali izdelek naročite v večih terminih, glede na število kupljenih kuponov. Posameznih kuponov (popustov) ni moč seštevati.

S klikom na gumb Kupi kupon rezervirate svoj kupon. Šele v drugem koraku izberete eno izmed možnosti plačil kupona, ter nato prejmete e-sporočilo o nadaljnjih korakih (glede na izbran način plačila).

V svojem Optifood.eu profilu, desno zgoraj na strani Optifood.eu, v rubriki ˝Moji kuponi˝. Ob registraciji si določite uporabniško ime in geslo, s katerim lahko kadarkoli dostopate do vašega profila in spremljate status plačil in števila kuponov.

Z uporabniškim imenom in geslom, ki ste si ga določili ob registraciji. Če imate težave, nam pišite na info@optifood.eu.

Stanje vaših plačil in kuponov se izpiše nemudoma v vašem Optifood.eu profilu v rubriki ˝Moji kuponi˝, kamor vstopite z uporabniškim imenom in geslom. Prav tako vas o vseh korakih nakupa obveščamo po e-pošti. V kolikor potrebujete asistenco, pišite na info@optifood.eu.

Naročilo izdelka izvršite direktno (avtomatično) ob nakupu kupona preko sistema na Optifood. Ponudnik ob aktivacij kupona prejme vaše podatke in vam izdelek dostavi na želeni naslov, ki ste ga navedli. Naročen izdelek prejmete v tolikšnih dneh, kot je navedeno na vašem kuponu.

Still have questions?

Fill out the form to ask you more questions, our team will respond as soon as possible.